وبلاگ

بروشور لباس چیست

مقدمه

همه ما نام بروشور را شنیده ایم. به عنوان مثال برای خرید تلویزیون وارد یک مغازه می شویم و درباره مشخصات فنی محصول مورد نظر از فروشنده سوال هایی می پرسیم. گاهی اوقات فروشنده برگه ای به ما می دهد که نام برند، مشخصات ظاهری و فنی و دیگر اطلاعات مورد نیاز در آن ذکر شده است. اصطلاخا به آن برگه بروشور می گویند. به طور کلی هر چیزی که اطلاعاتی درباره محصولات یا خدمات ارائه کند بروشور نامیده می شود. اما بروشور لباس چیست؟ پاسخ این سوال را در ادامه این مقاله خواهید یافت.

بروشور لباس

تولیدکنندگان مطرح لباس، از انواع مارک ها و اتیکت ها برای معرفی برند خود استفاده می کنند. در واقع استفاده از مارک لباس یک روش تبلیغاتی موثر به شمار می رود. چراکه با این روش برند خود را همواره در معرض دید مشتری قرار می دهند. این روش تبلیغاتی به قدری موثر است که تولیدکنندگان بزرگ به جای استفاده از یک نوع مارک از چندین نوع آن استفاده می کنند. مارک های چاپی و بافتی، لیبل های چرم، بروشور لباس و … از جمله این مارک ها هستند و هر کدام را برای کاربردی به محصولات خود الصاق می کنند. به عنوان مثال مارک های بافت یا چاپی را داخل یقه یا کمر می دوزند این عمل باعث می شود مارک از محصول جدا نشود و همواره به مشتری یادآوری کند که محصول تولید شده، توسط برند روی مارک است.

کارت آویزها معمولا جلوه بصری ایجاد می کنند و در فروشگاه ها، از این راه توجه مشتری را به محصول جلب می کنند. به همین دلیل کارت های آویز، بسیار شیک و با رنگ های براق طراحی می شوند. در صورتی که کارت آویز محصول جلوه فوق العاده ای داشته باشد این احتمال وجود دارد که کاربر پس از خرید هم آن را نزد خود نگه دارد.

بروشور لباس مارکی است که اطلاعاتی درباره محصول به کاربر ارائه می کند. برای مثال اطلاعات شستشوی صحیح لباس، جنس لباس، کشور سازنده و … می تواند روی بروشوز ذکر شود. بروشور لباس هم معمولا از جنس پارچه است و در قسمت داخلی لباس دوخته می شود. تولیدکنندگان معتبر با استفاده از بروشور لباس نوعی حس اعتماد به مشتری القا می کنند زیرا مشتری با دانستن اطلاعاتی از قبیل جنس پارچه و نحوه شستشوی صحیح می تواند با خیال راحت محصول مورد نظر را بخرد.

عکس های زیر نمونه هایی از بروشور لباس هستند.

الصاق مارکی که اطلاعات جامعی در مورد جنس لباس و نحوه مراقبت از آن به مشتری ارائه می دهد در واقع به نوعی ارزش قائل شدن برای مشتری است. مهم ترین موضوعی که یک فرد پس از خرید لباس به آن فکر می کند، نحوه مراقبت از آن لباس می باشد. تولیدکنندگان البسه نیز به خوبی این نگرانی را شناخته و با برطرف کردن آن سعی می کنند مشتری را به خرید محصول خود مجاب کنند. در جامعه امروزی این کار به نوعی بازاریابی غیر مستقیم اطلاق می شود زیرا مشتری با کسب آگاهی بیشتر از کیفیت محصول زودتر به نتیجه گیری برای خرید می رسد و نهایتا به دلیل رضایت خاطر از خرید خود محصول مورد نظر را به اطرافیان خود نیز پیشنهاد می دهد. در واقع با این کار خود مشتریان تبلیغ کننده محصول خواهند بود.

برند زارا از جمله برندهای معتبر جهانی است که با ارائه کیفیت خوب و خلق ارزش برای مشتری توانسته است به ۱۰۰۰۰ ارائه طرح جدید در سال برسد.

نوشتهٔ پیشین
مارک پارچه ای یا مارک چاپی؛ بهترین انتخاب کدام است؟

441 دیدگاه. پیغام بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.